top of page
Programming Console

Datainstallationer

Datainstallationer i Stockholm Vår bredd är er trygghet

SE TILL ATT ERT FÖRETAG HAR EN FUNGERANDE DATAKOMMUNIKATION

Att ha ett fungerande nätverk på sitt företag är idag A och O. All kommunikation sköts idag över internet och därför är det också superviktigt att allting fungerar som det ska.

Så fort delar av ert nätverk ligger nere är det en potentiell förlust av inkomst. Kunderna kan inte komma i kontakt med er och ni kan inte komma i kontakt med era kunder.

Se därför till att ni är redo för morgondagens teknik. Då har ni inte bara möjlighet att kunna uppgradera er prestanda utan att behöva byta ut allt kablage och hårdvara, ni ser också till att ligga steget före era konkurrenter.

SÅ PÅ VILKET SÄTT KAN VI HJÄLPA TILL MED JUST ER DATAINSTALLATION?

Vi vet inte exakt hur just ditt företag ser ut eller vad ni har för behov, men vi hjälper bland annat företag inom sjukvården, fastighetsbranschen och byggbolag.

Genom att kontinuerligt utbilda oss inom nya produkter och teknologier samt enbart använda oss av högklassiga produkter kan vi också erbjuda dig som kund trygghet och riktigt bra garantier.

I och med detta samt att vi är certifierade kan vi erbjuda dig som kund hela 25 års garanti på utfört jobb.

Förutom mer traditionella datainstallationer med kopparledningar, erbjuder vi även kompletta fiberlösningar samt svetsning av fiberkabel.

Digital Network Cables
bottom of page