top of page
Decorative Lighting

Ljusdesign

Ljusdesign Stockholm Vår bredd är er trygghet

RÄTT BELYSNING PÅ RÄTT PLATS

När det kommer till belysning, så gäller det att tänka på vad det är för något man ska belysa.

Är det ett kontor, ett kök, en trädgård, ett vardagsum, badrum eller kanske en butik.

All dessa ställen kräver olika typer av belysning, dels för att det ska se bra ut men också för att man ska kunna utföra det som är tänkt i just det utrymmet.

KONTORSBELYSNING

Vi hjälper er att ta fram rätt typ av belysning till rätt typ av ändamål, oavsett om det gäller belysning för öppna kontorslandskap, enskilda kontor eller konferensrum. 

Det är viktigt att er kontorsbelysning är både ljusstark och kostnadseffektiv.

Office
Kitchen Interior

LJUSSÄTTNING I HEMMET

Vi finns här och kan hjäpa er oavsett om ni är precis i uppstarten till att bygga ert nya drömhus eller renovera er befintliga bostad.

Oavsett om det gäller nyproduktion eller renovering, så ser vi gärna att du i ett så tidigt skede som möjligt tar kontakt med oss så att vi kan hjälpa er med planeringen.

På så sätt säkerställer vi att bygget kan fortlöpa så smidigt som möjligt och bästa möjliga resultat kan uppnås.

BUTIKSBELYSNING

I en butik handlar det ofta om att man vill belysa produkter av alla dess olika slag. Det kan till exempel vara kläder, inredningsartiklar eller matvaror.

När det kommer till just butiksbelysning så handlar det mycket om att ta fram dom rätta färgerna i det man vill belysa och visa upp. Du vill verkligen att frukten ska se fräsch ut och att kläderna ska visas upp med sina rätta färger.

Skulle du använda dig av fel typ av belysning så kan det få produkterna eller maten att se både fel och osmakligt ut och det kan i sin tur leda till sämre försäljning.

Vi ser till att låta ljuset leda och uppmuntra era kunderna till köp.

Home and Design Store
Outdoor Wedding Decorations

TRÄDGÅRDSBELYSNING

Trädgårdsbelysning har kommit att bli väldigt populärt på senare tid.

Det beror dels på att produktutbudet har breddats rejält i och med att LED-lamporna hela tiden fortsätter att utvecklas, men framförallt för att der ger en sådan enorm effekt. Inte bara till trädgården, utan hela huset får sig ett rejält lyft.

Oavsett om ni vi ha belysning på muren, uppfarten, i tralldäcket, buskarna eller lysa upp ett träd, så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen där effektfullhet och trivsel båda spelar en viktig roll.

bottom of page